ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees de Algemene Voorwaarden a.u.b. zeer zorgvuldig door. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De Algemene Voorwaarden van Sokkenpaleis.nl   zijn van toepassing op elk aanbod van Sokken paleis.nl en op elke tot stand gekomen overeenkomst (op afstand) tussen sokkenpaleis.nl en de klant. Door te bestellen en het vakje bij de bestelling aan te vinken, accepteer je de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van Sokkenpaleis.nl, nadat je de mogelijkheid hebt gehad de voorwaarden te downloaden en door te nemen. sokkenpaleis.nl behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Op de tot stand te komen koopovereenkomst zijn altijd de op dat moment geldende voorwaarden van toepassing. 

De Algemene Voorwaarden zijn op de homepage van de website van Sokkenpaleis.nl  te raadplegen, op te slaan en te printen. 

sokkenpaleis.nl  is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 66271517
BTW nummer: NL163058271B02
Dilleveld 3 7006 tn Doetinchem.

1.    Totstandkoming van de overeenkomst
De (koop)overeenkomst komt tot stand indien door klant een bestelling bij Sokkenpaleis.nl  wordt geplaatst  en deze bestelling door tassenstunt digitaal wordt bevestigd (orderbevestiging per e-mail).

2.    Prijzen en kosten
De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij druk – en zetfouten is Sokkenpaleis.nl niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

3.    Verzendkosten
Sokkenpaleis.nl brengt de verzendkosten in rekening. De verzendkosten worden automatisch toegevoegd tijdens de check out.
Nederland:  verzenden wij per tnt en dhl.. Verzendkosten naar overige landen zijn in overleg.  Onder rembours verzenden wij niet i.v.m de hoge kosten,

4.    Betaling
U kunt betalen via iDEAL of via bankoverschrijving. Betalingsverkeer loopt via mollie, daarom dient u hen als begunstigde te zien bij het betaalproces. sokkenpaleis.nl  levert het artikel, nadat de betaling door haar is ontvangen. Betaling dient plaats te vinden binnen 2 dagen na het plaatsen van de bestelling. De levertijd vangt aan op het moment dat Sokkenpaleis.nl de betaling heeft ontvangen. Op het moment dat sokkenpaleis.nl binnen 5 dagen geen betaling heeft ontvangen, is zij gerechtigd om de koopovereenkomst buitengerechtelijk te ontbinden, zonder enig recht van de klant op schadevergoeding. 

5.    Levering 
Sokkenpaleis.nl verstuurt alle pakketten met PostNL. of dhl  Na ontvangst van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per mail. Indien de bestelde artikelen onverhoopt niet voorradig zijn neemt Sokkenpaleis.nl  binnen 2 werkdagen contact met u op.  Zodra Sokkenpaleis.nl de betaling heeft ontvangen, gaan wij de bestelde artikelen voor u inpakken. Sokkenpaleis.nl biedt de bestelde artikelen binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling aan bij PostNL. of een andere verender. Wij streven hierbij altijd naar een zo spoedig mogelijke levering. Indien de levertijd de termijn van 30 dagen overschrijdt, heeft u het recht de overeenkomst te ontbinden en ontvangt u het geld binnen 30 dagen terug op uw rekening. Dit geldt niet als de partijen onderling een andere leveringstermijn zijn overeengekomen.
Sokkenpaleis.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies of beschadiging van de bestelde artikelen door de bezorgdienst. Bij schade aan de verpakking bij levering moet u vóór opening contact opnemen met Sokkenpaleis.nl bij gebreke waarvan Sokkenpaleis.nl niet gehouden is uw klachten in behandeling te nemen. Het kan zijn dat het product door transport schade heeft opgelopen.

6.    Productaansprakelijkheid
Sokkenpaleis.nl is niet de producent van de te leveren artikelen en niet aansprakelijk voor gebreken in de artikelen.

7.    Retourneren & Ruilen.
Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan de wensen voldoet, kan de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Retourzendingen dienen aangetekend vooraf via e-mail info@sokkenpaleis.nl  kenbaar gemaakt te worden.
Vermeld in de e-mail in ieder geval:
- naam
- ordernummer 
- product
- reden van retour

Vervolgens dien je de ongebruikte artikelen te retourneren aan Sokkenpaleis.nl . De retourzending dient aangetekend  te zijn, de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is en het artikel niet in gebruik genomen is. Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt Sokkenpaleis.nl binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het betaalde bedrag terug. Sokkenpaleis.nl  behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. Sokkenpaleis.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen door de klant zijn teruggestuurd. 

Als de maat of kleur , patroon [ kleur kan iets afwijkend zijn dan de getoonde foto"s)van het artikel dat u besteld heeft niet naar wens is, dan kunt u dit altijd ruilen (mits voorradig). De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail  kenbaar gemaakt te worden. Zodra uw aanvraag door ons bevestigd is kunt u de artikelen aan ons retour zenden.

8.    Overmacht
Sokkenpaleis.nl  is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval, maar niet uitsluitend, verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Sokkenpaleis.nl en transportstagnatie.

9.    Intellectueel eigendom
Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van Sokkenpaleis.nl www.tassenstunt.nl   zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sokkenpaleis.nl te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. De website is in zijn geheel, inclusief de naamgeving, het ontwerp, de lay-out en de tekst auteursrechtelijke beschermd. tassenstunt is auteursrechthebbende.

10.    Klachten
Sokkenpaleis.nl streeft naar tevreden klanten. Mocht u onverhoopt een klacht hebben dan graag een e-mail sturen Wij zullen dan in overleg op zoek gaan naar een juiste oplossing.

11.    Privacy 
Sokkenpaleis.nl vindt het belangrijk dat de door consument verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Sokkenpaleis.nl gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betaling transacties en bezorging van de bestelling

07-07-2017

© 2017 - 2022 Sokkenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel